nederlandict

Regelmatig worden door onze branche organisatie de algemene voorwaarden aangepast. Per juni 2014 heeft Nederland ICT nieuwe algemene voorwaarden voor onze branche.

Onze branceorganisatie “Nederland ICT” heeft ons geadviseerd om de algemene voorwaarden aan al onze relaties ter hand te stellen. Dit advies volgt TOP systems op door onze relaties de algemene voorwaarden per aangetekende post te versturen aan uw bedrijf.

Bij deze willen wij u informeren dat TOP systems de algemene voorwaarden zal gebruiken voor al haar dienstverlening. “Nederland ICT voorwaarden 2014″.

In de afgelopen jaren heeft TOP systems de volgende algemene voorwaarden van haar Branche organisatie opgenomen;

Algemene Voorwaarden FENIT 1994 – Nederlands (digitale versie)
Algemene Voorwaarden FENIT 2003 – Nederlands (digitale versie)
Algemene Voorwaarden Kantoortechnologie 2005 – Nederlands (digitale versie)
ICT~Office Voorwaarden 2009 – Nederlands (digitale versie)

Nederland ICT Voorwaarden 2014 – Nederlands (digitale versie)
De Nederland ICT Voorwaarden zijn zo opgezet, dat zij gebruikt kunnen worden voor veel verschillende producten en diensten op het gebied van ICT en kantoortechnologie. Tevens houden de Nederland ICT Voorwaarden rekening met recente ontwikkelingen op technologisch vlak. De algemene voorwaarden beantwoorden eveneens aan de laatste stand van zaken in wetgeving en rechtspraak op het gebied van ICT.

De algemene voorwaarden leveren een bijdrage aan het welslagen van ICT-projecten, onder meer door een duidelijke, faire en marktconforme verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s tussen de leverancier en de klant.

Heeft u vragen bel dan naar Kees Paardekam op 0164-297555.