public-private-cloud

Veel bedrijven vragen zich af of en wat de voor en nadelen zijn van een public, hybrid of privat cloud.

Bij een Private Cloud zijn alle services en databronnen speciaal voor één bedrijf ingericht. Het gaat dus om een unieke privé cloud van uw bedrijf. Daarbinnen hebt u de beschikking over een eigen virtuele server waarop alle data en applicaties staan die binnen een organisatie worden gebruikt. U hebt dus niet alleen de zekerheid van uw eigen werkomgeving, u weet bovendien dat alle bronnen voortdurend kunnen worden aangepast. Omstandigheden kunnen wijzigen, uw Private Cloud verandert soepel met u mee.

De voordelen van private cloud

Gebruik maken van een private cloud oplossing biedt veel voordelen ten opzichte van een traditionele werkwijze. De voordelen van private cloud zijn onder anderen dat u exclusief gebruik maakt van uw eigen omgeving. Uw cloud is volledig op uw bedrijf toegespitst en bevat alleen de software die u echt gebruikt. De schaalbaarheid en aanpasbaarheid zijn ook belangrijke argumenten waarom veel klanten voor een private oplossing kiezen.

Private cloud voor uw bedrijf?

Door de standaardprocedures die beschikbaar zijn kan vrijwel iedere serverapplicatie worden ondergebracht in een Private Cloud. Ook uw bedrijf kan daardoor snel en eenvoudig overgaan op een Private Cloud omgeving. Wilt u graag meer weten over cloud oplossingen en de verschillen tussen private, public en hybrid cloud computing? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij leggen u ook graag in een persoonlijk gesprek uit wat onze werkwijze is enhoe we u op verregaande wijze assisteren bij de transitie naar een cloud oplossing.

Heeft u vragen bel dan naar Kees Paardekam op 0164-297555.

“Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing. U kunt deze nalezen op https://www.topsystems.nl/algemene-voorwaarden/