Na een kennismakingsgesprek ontwerpen we voor u een veilige en betrouwbare ICT omgeving.

Wij implementeren, beheren en onderhouden uw ICT omgeving met een persoonlijke en adviesgerichte aanpak. We zijn flexibel en nemen verantwoordelijkheid teneinde een stabiele, veilig en betrouwbare omgeving te waarborgen waarin een efficiënt en effectief informatiesysteem voor uw bedrijf de door u gewenste ondersteuning geeft.


 Advies

ICT Advies over uw bedrijf wordt in elk stadium desgewenst gegeven. ICT moet uiteindelijk een goed afgestemd en betrouwbaar geheel van processen en systemen vormen.

Hiervoor is kennis en vakmanschap nodig waarover ons TOPteam beschikt. We maken graag een afspraak om ook u te adviseren over ICT binnen uw bedrijf.


Ontwerp

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en wensen voor ICT binnen uw bedrijf. Deze wensen en mogelijkheden worden omgezet in een voorstel en/of ontwerp.


Systeembeheer

Kennis en vakmanschap in onderhoud van uw ICT infrastructuur.


Voice over IP (VoIP)

Bellen over een computernetwerk zoals bijvoorbeeld internet.

Ook hierin hebben we een professionele, snelle en veilige oplossing voor uw bedrijf.


Cloud oplossingen

Cloud diensten zijn altijd en overal beschikbaar.

We denken graag met u mee wat dit voor uw bedrijf kan betekenen of als u nog niet toe bent aan een definitieve overstap: ook hybride Cloud oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op.


Thuiswerkplekken

Werkplekken die het mogelijk maken om op afstand te kunnen werken. We zorgen voor goede verbinding en hardware, of passen deze aan, zodat het optimaal werken wordt op afstand.


Kantooroplossingen ICT

Door onze ruime ervaring met beheerssystemen en grotere of kleinere ICT infrastructuren, leveren we altijd maatwerk.


Data opslag

Online Cloud storage bij Routit, Microsoft (oneDrive, Azure) Dropbox. Graag bekijken wij wat voor u de beste data opslag inhoudt.


Hardware

Bijvoorbeeld: servers, PC’s, notebooks, routers, switches, firewalls of NAS.


Software

o.a. Windows en office pakketten maar ook bijvoorbeeld Excel spreadsheets op maat.

Bovendien hebben we de mogelijkheid om onze Software Engineer te raadplegen teneinde een product op maat te kunnen leveren.


Data beveiliging

Antivirussoftware, encryptie, certificaten.


Helpdesk

Onze professionele bemande Helpdesk is binnen kantooruren continue beschikbaar. Daarbij is de helpdesk voor storingen ook buiten de reguliere werkuren bereikbaar.