spamfilter

Managed Services 3.0 service beschrijving “spamfilter”

Spamfilter online

Spam wordt voor zowel bedrijven als particulieren een steeds groter probleem. Een groot deel van het wereldwijde e-mailverkeer bestaat uit spamberichten en dit veroorzaakt tal van problemen. Spam is een belasting voor zowel het netwerk als voor de e-mailgebruiker. De behandeling van inkomende spam berichten kost een werknemer tijd en daarmee de organisatie geld. TOP systems bespaart u kosten en frustratie door middel van een efficiënt online spamfilter!

Hoe werkt het

TOP systems filtert op internet alle spam en/of virussen uit uw mail. Wij houden de spam en virussen op onze servers en u krijgt alleen de goede mailtjes.

Alle voordelen op een rij:

Altijd de meest recente anti-spamoplossing
Zelflerend en dus zo goed als onderhoudsvrij
U hoeft geen hard- of software te installeren
Uw huidige e-mailserver hoeft niet te worden aangepast
Geschikt voor iedereen met een eigen domeinnaam
Unieke Prestatiegarantie: minimaal 99% detectie
De zekerheid van een professionele oplossing

De techniek

TOP systems spamfilter online is een centrale oplossing voor het weren van spam. Het werkt daarom fundamenteel anders dan de meeste andere anti-spam oplossingen.

Alle e-mail voor een aangesloten domein wordt extern omgeleid en gescand op virussen en/of spam. De e-mail wordt onmiddellijk daarna aangeboden bij uw eigen mail server. Er verandert dus niets aan uw huidige manier van e-mailen terwijl de spam toch verdwijnt!

Heeft U vragen bel dan met onze helpdesk 0164-297555