Wij bieden zekerheid en continuïteit van uw automatiseringsnetwerk

U krijgt een maandelijkse rapportage en een vast contactpersoon die regelmatig bij U langskomt voor automatiseringsoverleg.

Met onze oplossing zorgen wij voor een beter opererend netwerk, hogere beschikbaarheid, controle en reductie van netwerkkosten.

TOP systems zorgt voor continuïteit en zekerheid van uw netwerk zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Wij maken graag een afspraak voor een demonstratie.

Doelstellingen

overons-2De ontwikkeling op ICT gebied volgen elkaar in razend tempo op. Nieuwe technieken worden ontwikkeld om bedrijfsprocessen efficiënter te maken, concurrentieposities te versterken en klanten beter van dienst te zijn.

Internet veroorzaakt een explosie in het dataverkeer over netwerken. Spraak, data en beeld worden geïntegreerd en de processor en opslagcapaciteit van gecentraliseerde systemen moeten worden vergroot. Met het toegankelijk maken van bedrijfsinformatie voor de buitenwereld en de opmars van e-business is de beveiliging van netwerken een hot issue.

  • Denkt met de relatie mee over oplossingen
  • Maakt kosten/baten inzichtelijk
  • Voorkomen van automatiseringsproblemen

 

De uitdaging

overons-1Complexe technologische oplossingen vereisen diepgaande specialistische kennis. Deze kennis is schaars en vergt continue training en ontwikkeling. Het is voor ICT professionals niet langer mogelijk om diepgaande kennis te vergaren van alle beschikbare technologieën.

Het ontwerpen, implementeren, beveiligen en onderhouden van ICT omgevingen vereist multidisciplinaire projectteams in wisselende samenstellingen.

De manier om specialistische kennis te ontwikkelen en flexibel in te zetten is via Competence Centers. Specialisten in de Competence Centers vergaren gezamenlijk de nieuwste kennis en vormen wisselende samenstellingen projectteams.

partner-microsoft
partner-hp
logo_150x150_white
TOP