cyber_113755

Cybercriminaliteit is niet iets waar alleen grote bedrijven mee af te rekenen krijgen. Ook jij als organisator of eventbedrijf, groot of klein, loopt risico’s. Hoe goed je je ook beveiligt, hackers weten meestal toch een weg te vinden.

Cybersecurity maand

Oktober is sinds 2012 uitgeroepen tot Europese Cybersecurity maand. Tijdens deze maand wordt er door middel van verschillende campagnes extra aandacht besteed aan het bewust omgaan met informatie en de alsmaar groeiende dreiging van cybercriminaliteit.

TOP systems heeft in de eerst helft van dit jaar een bewustmaking campagne gehouden door middel van nieuwsbrieven, posters, ons eigen beveiligmij boekje en als gastspreker op diverse evenementen.

In het tweede helft van 2016 gaan we onze eigen systemen verder optimaliseren aan de nieuwe regel en wetgeving. Daarnaast gaan we nieuwe diensten aanbieden die het de ondernemer makkelijk maakt om aan alle wet en regelgeving te voldoen. Maar ook nieuwe beveiligingsdiensten. Bij onze managed service relaties worden bepaalde diensten geïnstalleerd in de huidige overeenkomst.

We houden u op de hoogte